Trainer/ coach Sabine Jansen-Perik

PUUR voedingsadviessabine jansen hormoonfactor trainer coach
Cardiffstraat 9
7559KC Hengelo (O)

www.puur-voedingsadvies.nl
info@puur-voedingsadvies.nl
06-15110728

Hormoon analyse / Personal Training / Voedingsadvies / Boodschappen coach (supermarkt-/keukenkast safari) / Coaching

Mijn naam is Sabine Jansen-Perik, ik ben Trainer Hormoonfactor en Voedingsdeskundige bij PUUR voedingsadvies. Ik coach en begeleid mensen naar een gezondere leeftijd door een beter eetpatroon. PUUR brengt jouw persoonlijke voedingsconditie in kaart. Eet en drink je voldoende, heb je tekorten, beweeg je voldoende, wat zou je zelf nog kunnen veranderen of verbeteren aan je voedingspatroon en leefstijl? Door goed te eten zorg je ervoor dat je lichaam en geest gevoed zijn en dat je je mooier en lekkerder in je vel voelt, daarbij maakt het heel veel uit wat je eet.

PUUR is bedoeld voor iedereen die een voedingsadvies wil om gezonder, fitter en gelukkiger te worden.

Advies op maat

Je kan bij PUUR terecht voor een persoonlijk op maat gemaakt voedingsadvies. De begeleiding is gericht op het behalen van blijvende resultaten. Door niet alleen te kijken naar het eetpatroon maar ook door je persoonlijke situatie en de keuzes die je maakt erbij te betrekken, krijg je handvatten hoe je je lifestyle blijvend kunt verbeteren.

PUUR wil mensen laten ervaren dat je je door gezond eten, fitter en beter kunt voelen en hen daarbij begeleiden. PUUR kan mensen helpen om een balans te vinden in gezonde voeding, beweging en ontspanning, zonder hiervoor een dieet te volgen maar door het aanpassen van je lifestyle. Een voedingsadvies bestaat uit een gezond en uitgebalanceerd voedingspatroon dat belangrijke effecten op lichaam en geest heeft. Zo kun je overtollige kilo’s kwijtraken, je lifestyle veranderen en kan je verdere achteruitgang voorkomen. Bovendien kan ook verbetering bij verschillende chronische aandoeningen plaatsvinden. Dus geen crashdieet, maar wel een blijvend gezond en mooi lichaam.

PUUR is voorstander van pure onbewerkte voeding: dus minder bewerkt voedsel uit potjes, zakjes en pakjes. Back to basic en naar clean, simpel en voedzaam eten.

PUUR kan je begeleiden bij:

  • het aanleren van een gezonde leefstijl
  • het behalen of behouden van een gezond gewicht
  • het verkrijgen van meer energie
  • tips voor ‘mommy’s to be’  en kinderen
  • verbeteren van de gezondheid bij verschillende chronische aandoeningen

Alle PUUR Voedingsschema’s:

  • zijn op maat gemaakt en speciaal aangepast op naar jouw wensen en behoeften
  • zijn zeer gevarieerd en voedzaam
  • bestaan uit meerdere recepten inclusief tips en ideeën

Een voorliefde voor echte pure voedingsmiddelen staan centraal bij het persoonlijk om maat gemaakte advies.

Ik hoop mensen te kunnen enthousiasmeren, inspireren en te helpen in hun zoektocht naar een gezond, fit en gelukkig leven. Ik heb zelf mogen ervaren wat een gezonder leefstijl en het aanpassen van je voedingspatroon en training met je body & mind kan doen. Samen kunnen wij ook jouw leven omtoveren! Kijk op mijn website www.puur-voedingsadvies.nl voor meer informatie of neem contact met mij op.