Trainer/ coach Meta Bloks

Meta Vitameta bloks
Vossenbergdreef 11
5709 RC  Helmond
06-22710740

info@metavita.nl
www.metavita.nl

Vitaliteitstrainer- en coach

Mijn naam is Meta Bloks, een enthousiaste Vitaliteitstrainer- en coach. Ik word oprecht blij als ik werknemers op een nuchtere manier mag inspireren en inzichten mag geven zodat ze zelf verder kunnen. Het mooiste in mijn werk is om te zien dat mijn klanten echt de stappen gaan zetten en de rust, balans en energie bij ze terugkomt.

Chronische stress, een laag energieniveau en allerlei vage gezondheidsklachten zijn lang een rode draad geweest en zorgde voor een burn-out begin 2012. Pas toen ik inzag waarom ik deed zoals ik deed en leerde hoe goed voor mezelf zorgen er voor mij uitzag, kwam de balans en energie terug. Door coaching, het volgen van diverse opleidingen op het gebied van hormonen, voeding, stress en mindset heb ik de sleutels gekregen die bij mij voor een duurzame verandering hebben gezorgd en waar ik sinds mei 2015 succesvol mensen mee begeleid naar minder stress, meer plezier en energie.

Een aanpak die zorgt voor verbetering in je humeur, gezondheid én energieniveau is onbetaalbaar en gun ik jou ook!

Inmiddels heb ik in mijn praktijk, bij bedrijven, in trainingen en online programma’s meer dan 1500 medewerkers direct of indirect verder mogen helpen met hun vitaliteit. Het is mijn passie om mensen in concrete en effectieve stappen te leren hoe ze weer grip en controle terugkrijgen op zichzelf en hun leven. In al mijn programma’s is de Vitaliteitspiramide het basismodel waar ik mee werk. Alle onderdelen komen aan bod en worden in een op maat afgestemd naar de behoefte, doelen en wensen van de medewerker en/of organisatie.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met me op of plan hier direct een vrijblijvende telefonische afspraak in op een tijd die je het beste past. Ik denk graag met je mee.

Met energieke groet,
Meta Klijs-Bloks
Vitaliteitstrainer- en coach

Naast gediplomeerd Vitaliteitscoach ook, Stresscounselor, Mental Coach, Systemisch Coach, Trainer Hormoonfactor® en Orthomoleculair voedingsadviseur.

Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelingen op persoonlijk vlak. Ik volg regelmatig trainingen, masterclasses, cursussen, workshops en verdiepingsdagen op het gebied van stress, burn-out, voeding, hormonen en darmen.