Trainer/ coach Meta Bloks

Meta Vitameta bloks
Vossenbergdreef 11
5709 RC  Helmond
06-22710740

info@metavita.nl
www.metavita.nl

Hormoon analyse, voedingsadvies, Boodschappen coach, Mental Coach, Innerwave Detox Coach

Ik ben Meta Klijs-Bloks, een vrolijke en enthousiaste vitaliteitstrainer- en coach. Ben getrouwd met Robert en bonusmama van twee pubermeiden Bente en Dani. Oprecht word ik blij als ik mensen, 1-1 of in trainingen, op een nuchtere manier mag inspireren met mijn kennis en ze inzichten mag geven om met meer plezier en energie door het leven te gaan.

Het allergaafst in mijn werk is om te zien dat mijn klanten echt de stappen gaan zetten die ervoor zorgen dat de rust, balans en energie terugkomt. Dan maak ik achter de schermen een sprongetje, omdat ik weet wat voor een blij en trots gevoel ze dat geeft.

Stresskip was my middle name.

Ik weet als geen ander hoe het is 24/7 aan te staan. “Of je doet het goed, of je doet het niet” was jarenlang mijn motto maar werd mijn grootste valkuil. Een burn-out in 2012 opende mijn ogen. Ik besefte dat ik met mijn stresskippengedrag, roofbouw op mijn lichaam had gepleegd.

Pas toen ik me in het stress- en hormonale stuk ging verdiepen zag ik de link tussen mijn gedrag, de reeks aan lichamelijke klachten, mijn lage energieniveau, niet zwanger kunnen raken en het emotie-eten. Ik schakelde een coach in die me in liet inzien wat de oorzaak was van mijn gestress. Dat waren confronterende maar leerzame lessen waar ik nog iedere dag profijt van heb. Naast veranderen van mijn gedrag en mindset, maakte ik andere keuzes op voeding-, sport- en stressmanagementgebied. Mijn leven is in een andere versnelling gegaan. Alleen met veel meer plezier en energie. Daar ben ik nog het meest dankbaar voor en dat gun ik jou ook!

Naast dat ik ervaringsdeskundige ben, heb ik door jarenlang onderzoek, het lezen van talloze boeken, het volgen van diverse opleidingen, cursussen en seminars op het gebied van hormonen, voeding, stress en mindset de inzichten veel mogen leren. Ik ben enorm blij en dankbaar dat ik in 2015 MetaVita ben gestart en inmiddels al meer dan 1500 mensen direct of indirect mogen geholpen naar de fijnste versie van zichzelf.

Het allermooiste aan mijn werk is om mensen die intrinsiek gemotiveerd zijn en die om wat voor reden dan ook vastlopen, mag coachen naar minder stress, meer energie, plezier en hormonaal in balans.

Fysieke en mentale chronische stressklachten verdwijnen niet door even niets te doen. Veranderen van gedrag is en blijft wat mij betreft de sleutel die ervoor zorgt dat terugvallen in oud gedrag verleden tijd is. Als het om leefstijl gaat, en dus ook om stress dan hebben we gelukkig meer in de hand dan we zelf denken. Ik leer mijn klanten hoe ze weer grip op zichzelf krijgen en hun leven.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op via info@metavita.nl, dan plannen we een vrijblijvend telefoongesprek in om te kijken of ik je verder kan helpen.

Met relaxte groet,

Meta Klijs-Bloks
Vitaliteitstrainer- en coach
Gespecialiseerd in coaching bij stress, overspannenheid en burn-out

Naast gediplomeerd Vitaliteitscoach ook, Stresscounselor, Mental Coach, Systemisch Coach, Trainer Hormoonfactor® en Orthomoleculair voedingsadviseur.

Daarnaast blijf ik mezelf ontwikkelingen op persoonlijk vlak. Ik volg regelmatig trainingen, masterclasses, cursussen, workshops en verdiepingsdagen op het gebied van stress, burn-out, voeding, hormonen en darmen.