Trainer/ coach Myriam Koning

Healthy hormones
Myriam KoningMyriam Koning hormoonfactor trainer coach
Bardesiuslaan 9
1851 DZ HEILOO

06-28414313

Coaching, Hormoon analyse (specialisatie PCOS), Voedingsadvies

Specialisatie PCOS

Je hebt PCOS of last van een aantal klachten waardoor je vermoedt dat je PCOS hebt. Je wordt niet of onregelmatig ongesteld, je hebt last van acne, stemmingswisselingen, overbeharing of overgewicht. 10% van de vrouwen heeft last van klachten die veroorzaakt worden door PCOS, je bent dus niet alleen!

Als je al bij de huisarts of gynaecoloog bent geweest heb je waarschijnlijk het advies gekregen de pil te (blijven) slikken of een hormoonkuur te volgen. Maar eigenlijk wil je dit niet. Of je wilt in ieder geval je lichaam ook op een natuurlijk manier ondersteunen.

Misschien ben je zelf al gezonder gaan eten, meer gaan sporten of supplementen gaan slikken maar tot nu toe heeft dit niet het gewenste resultaat gehad.

Herkenbaar? Ik kan je helpen. Ik geef je persoonlijk advies, toegespitst op jouw lichaam en situatie. Na aanleiding van een intake en gesprek vertel ik je waar de oorzaak van je klachten ligt. We bespreken welke stappen je kunt nemen om van je PCOS klachten af te komen. Ook geef ik je uitleg over hoe je hormoonhuishouding werkt zodat je hier zelf beter grip op kunt krijgen. En na afloop van ons gesprek ontvang je een uitgebreid adviesrapport zodat je niets vergeet en zo goed mogelijk verder kunt.

Zelf PCOS gehad

Ik weet trouwens waar ik het over heb: ik heb zelf jarenlang last gehad van de gevolgen van PCOS. Stemmingswisselingen, vet op plekken waar je het niet wilt hebben, hoofdpijn en zelfs migraineaanvallen. En het belangrijkste: ik werd niet meer ongesteld.

Ik ben me steeds verder gaan verdiepen in de mogelijkheden van het natuurlijk herstel van PCOS klachten, en de manieren waarop je de kans op een natuurlijke zwangerschap kunt vergroten. Ondertussen ben ik moeder van een gezonde zoon en zijn mijn klachten verdwenen.

Wil je direct aan de slag neem dan contact op voor persoonlijke begeleiding, ik help je graag. Meer informatie over PCOS en de consults vind je op mijn website.