Trainer/ coach Marloes van Beek

Marloes van BeekMarloes van Beek
Kompas – naar een energieker leven
Getfertweg 21A
7512 BA Enschede

marloesvanbeek@gmail.com
06 27 306 011

Mijn diensten: Coaching / Hormoonanalyse / Boodschappensessie / Workshop (particulier en zakelijk)

Met Kompas wil ik je coachen naar een energieker leven. Als Hormoonfactor Trainer en leefstijlcoach begeleid ik jou in leefstijlverandering met als doel vitaler in het leven te staan. Wat houdt deze leefstijlverandering in? Meerdere factoren hebben invloed op je vitaliteit waaronder voeding, beweging en stress. Samen met jou ga ik in kaart brengen hoe deze gebieden invloed hebben in jouw specifieke situatie. Met Kompas streef ik naar een bewustwording bij jou ten aanzien van deze thema’s en hoe jij de veranderingen kunt gaan toepassen en integreren zodat jij je beter in je lijf gaat voelen.

Mijn werkwijze

  1. Wanneer je aspecifieke klachten hebt, kan ik, als onderdeel van het intakegesprek, aan de hand van een hormonale anamnese inzichtelijk maken of er sprake is van één of meerdere hormonale disbalansen in je lichaam. Op basis van de uitkomst stel ik, indien gewenst, een persoonlijk coachtraject samen waarin je wordt gecoacht je hormoonhuishouding meer in balans te krijgen.
  2. Wanneer je je fitter wilt voelen of wilt afvallen, kan ik met je kijken naar je leefstijl. Aan de hand van een intakegesprek maak ik inzichtelijk wat van invloed kan zijn geweest of is waardoor je je niet fit voelt of het niet lukt om af te vallen. Op deze manier wordt jouw hulpvraag duidelijk en kan er, indien gewenst, gestart worden met een coachtraject om aan jouw doel te werken.

Tijdens de coachsessies focus ik mij op leefstijlverandering. Het aanleren van nieuw gedrag, van een nieuwe gewoonte eigenlijk, heeft meestal wel wat tijd nodig. Daarom bied ik naast losse coachsessies ook coachtrajecten aan waarin ik jou stap voor stap begeleid naar nieuwe en gezondere gewoonten. Naast coaching is het ook mogelijk om alleen een hormoonanalyse aan te vragen. Kijk voor meer informatie op www.marloesvanbeek.nl.

Afhankelijk van hoe je bent verzekerd en bij wie, is het mogelijk om consulten deels vergoed te krijgen.