Trainer/ coach Marloes van Beek

Marloes van Beekmarloes van beek hormoonfactor trainer
Kompas naar een energieker leven
06-27306011
kompas@marloesvanbeek.com
www.marloesvanbeek.com

Hormoonfactor Trainer, Leefstijlcoach/ vitaalcoach, Adem- en Yogacoach

  • Persoonlijke coachtrajecten
  • Persoonlijke adem coachsessies
  • Persoonlijke yoga coachsessies
  • Online adem en yoga groepslessen
  • Online programma: Energieker leven met schildklierproblemen

Met Kompas reik ik tools en technieken aan waarmee we de hormonen weer in balans brengen en daardoor meer vitaliteit gaan ervaren. Vanuit mijn persoonlijke ervaring met een schildklieraandoening heb ik door de jaren heen ondervonden hoe belangrijk het is om je stresssysteem in balans te hebben. Voor mij betekende dit de diepte in gaan, naar mijn onderbewustzijn. Vanuit deze plek kunnen we dat veranderen wat nodig is voor een duurzamer energieker leven.

Yoga Nidra meditatie heeft mij hier enorm mee geholpen. Maar het ademwerk speelt hierin ook een hele belangrijke rol. Door alleen al ademwerk kunnen we onze mentale, emotionele en lichamelijke gezondheid verbeteren en onze hormonen meer in balans brengen. Wanneer we in verbinding zijn met ons lichaam, er goed naar luisteren, zorgen voor een gezonde bewuste ademhaling, stressmanagement, mentaal en emotioneel in balans zijn, kunnen we meer moeiteloos gezonde veranderingen aanbrengen in ons voedings- en bewegingspatroon waardoor we nog meer hormoonbalans en onze eigen energieker leven kunnen creëren.

Energieker leven met schildklierproblemen

Als ervaringsdeskundige met een schildklieraandoening bied ik naast 1 op 1 trajecten ook specifiek trajecten aan voor mensen met schildklierproblemen en die zich daardoor beperkt voelen in het dagelijks leven omdat ze geen of weinig energie hebben of andere klachten. Onderzoek laat zien dat het regelmatig doen van ademwerk, Yoga Nidra meditaties en yoga een gunstige invloed heeft op de werking van de schildklier.

Je leert o.a. welke ademtechnieken en yogahoudingen toe te passen en op welke manier deze invloed hebben op je schildklier. Je gaat ervaren dat je door Yoga Nidra meditaties mentaal en emotioneel veel stabieler wordt en weer meer plezier gaat beleven. Daarnaast wordt in deze trajecten aandacht besteed aan voeding en beweging ten gunste van de werking van je schildklier.

Voor meer informatie of wanneer je graag een afspraak wilt maken, kun je terecht op mijn website: www.marloesvanbeek.com. Bellen of mailen mag ook. Ook schrijf ik regelmatig blogs. Wil je deze graag lezen, schrijf je dan via mijn website in voor de nieuwsbrief zodat je deze automatisch in je mailbox ontvangt.

Hartelijke groet, Marloes 🦋