Trainer/ coach Mieke Beerlage

Leefff
Mieke Beerlagemieke beerlage trainer hormoonfactor coach
Lohengrinlaan 42
5625 EM Eindhoven

06-45323025
info@leefff.nl
www.leefff.nl

Boodschappencoach, Coaching, Hormoon analyse, Orthomoleculair Epigenetisch therapeut, Voedingsadvies

Hoi, ik ben Mieke Beerlage, echtgenote en moeder van 4 kinderen die inmiddels allemaal uit huis zijn. En oma van 2 kleinzoons.

Door allerlei klachten van mijn man ben ik op zoek gegaan wat we zelf konden doen. Zo ben ik bij de opleiding tot trainer Hormoonfactor terecht gekomen die ik met goed gevolg heb afgelegd. Omdat de verandering in voeding zoveel heeft gedaan voor mijn man wilde ik dit ook gaan delen met anderen. Zo is in 2013 mijn bedrijf Leefff ontstaan. En om iedereen nog beter te kunnen heb ik ook nog de opleiding Life Coach, voeding en dieetleer en orthomoleculaire therapie gevolgd. Binnenkort doe ik ook nog examen voor medische basiskennis. Ook volg ik regelmatig dagcursussen om goed op te hoogte te blijven.

In de praktijk merkte ik dat veel mensen het toch moeilijk vonden om een andere gezondere leefstijl vol te houden omdat ze het gevoel hadden er alleen voor te staan. Daarom heb ik in 2017 LeefffSamen opgezet. Dit is een community waar je in stappen je leefstijl kunt aanpassen met de ondersteuning van vele andere die ook hun leefstijl willen aanpassen. Leden krijgen verschillende voordelen, onder andere flinke korting op persoonlijke begeleiding. Er zijn verschillende therapeuten door het land bij LeefffSamen aangesloten. Meer informatie vind je hier.

Een gezonde groet,

Mieke