Trainer/ coach Nancy van der Zouwen

hormoonfactor trainer coach Nancy van der ZouwenLijf&Zo
Nancy van der Zouwen
Kapellaan 3
2635 DA Den Hoorn

Tel: 06-57560167
nancy@lijfenzo.nl

Trainer Hormoonfactor – Voedingsdeskundige – Sportinstructeur

Lijf&zo biedt jou de mogelijkheid om serieus te gaan kijken naar jouw klachten en die kunnen enorm variëren: vermoeidheid, overgewicht, wisselende stemmingen, burn-out, darmklachten, slapeloosheid.
Allerlei klachten die als bijna normaal ervaren worden maar waar zeker wat aan te doen is.

Gaan wij samen daaraan werken, dan bekijken we dat vanuit de 3 pijlers:

  1. hoe is je voeding
  2. wat is je beweging
  3. waar zit jouw ontspanning.

Hiermee gaan we aan de slag en vooral volledig op een manier die bij jou past en wat voor jou mogelijk is….ieder mens is uniek!

Over mij

Al jaren speelt voeding een rol in mijn leven. Een aantal jaren geleden werd ik door darmproblemen genoodzaakt om nog serieuzer naar mijn voeding te kijken. En wat ik eigenlijk al wist, bleek opnieuw waar te zijn: een verandering in je eetpatroon kan grote positieve gevolgen hebben. Ik ben ervan overtuigd dat voeding veel meer voor ons kan doen dan wij in het algemeen beseffen.

Daarnaast ben ik van jongs af aan actief op sportgebied en in 2007 gestart als groepslesinstructeur. Sport betekent voor mij fit blijven maar ook in mijn kracht blijven staan: resultaten en doorzettingsvermogen behaald tijdens sporten kunnen omgezet worden in het dagelijkse leven.

Hiermee aan de slag willend, resulteerde dit in 2014 tot een afgeronde opleiding voedingsdeskundige, in 2015 fitnesstrainer en sinds 2017 mag ik mij Trainer Hormoonfactor noemen.
Het bleek dat ik mij hiermee al op 3 belangrijke pijlers had gericht die noodzakelijk zijn voor een fit leven: bewegen, voeding en ontspanning. Gecombineerd met mijn enorme drive en rol als motivator en inspirator ontstond als vanzelf Lijf&Zo.