Trainer/ coach Sanne Buren

BLOOM – House of healthSanne Buren
Sanne Buren
Koninginnegracht 28
2514 AB Den Haag

www.fitfoodfab.nl
info@fitfoodfab.nl
+31 6 24 833 705

Voedings- en leefstijladvies / Coaching / Workshops / Hormoon analyse (specialisatie PCOS)

Hormonen zijn belangrijker dan je denkt! Een gezonde hormoonbalans is de basis voor een gezond lichaam. Zijn je hormonen uit balans geraakt dan kunnen er allerlei (vage) klachten ontstaan. Hierbij kun je denken aan overgewicht, heftige menstruatiepijn, PCOS, overgangsklachten, hormonale migraine, vruchtbaarheidsproblemen, vermoeidheid, huidproblemen en noem maar op.

Ik help je graag om je hormonen weer in balans te krijgen. Wil jou inspireren en motiveren om af te vallen of van je (vage) fysieke klachten af te komen én jou op weg te helpen naar de beste versie van jezelf!

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is en voelt om een verstoorde hormoonbalans te hebben (PCOS), maar ook om mijn lichaam weer in balans te krijgen. Door middel van cursussen en opleidingen zoals Trainer Hormoonfactor heb ik, naast de ervaring, ook de kennis om jou te coachen. Door middel van voeding, training, stressbeperking en coaching kunnen we jouw hormonen weer in balans krijgen. Samen gaan we stap voor stap je levensstijl aanpassen zodat we de oorzaken van je klachten aanpakken en je weer lekker in je vel komt te zitten!

Wil je direct aan de slag of meer weten over mijn werkwijze en coachtrajecten? Ga dan naar mijn website of neem (vrijblijvend) contact met me op.