Trainer/ coach Claudia Vesters

claudia vesters

Claudia Vesters
Leven Zonder Dieet
Dahliavallei 52
5237 LR  ’s-Hertogenbosch

+31 6 23476435
www.claudiavesters.nl
info@claudiavesters.nl

Gewicht, Hormoon en Leefstijlcoach

Mijn naam is Claudia Vesters en ik kan jou helpen om je gewicht, hormonen en leefstijl in balans te brengen. Tot een paar jaar geleden stond ik daar waar jij nu misschien staat. De dag dat ik besloot dat ik gezond, fit en energiek wilde gaan worden heeft mijn leven definitief veranderd. Nu ben ik gediplomeerd gewichtsconsulent, hormoonfactortrainer, mindsetcoach en heb de opleiding orthomoleculaire voeding succesvol afgerond.

In mijn ‘oude’ leven was ik veel te zwaar, had een hoge bloeddruk, slaap- en darmproblemen, vaak hoofdpijn. Ik voelde mij moe, futloos en opgebrand. Van wat ik zag in de spiegel werd ik niet meer blij. Nadat ik mijn besluit had genomen om gezond, fit en energiek te worden ben ikgaan onderzoeken, ontdekken, uitproberen en kreeg zo een hele andere kijk op voeding. Ik ontdekte welke verwoestende werking suikers hadden op mijn lichaam, slaap, huid en humeur. Door andere keuzes te gaan maken, iedere keer vanuit de gedachte hoe ik mij wilde voelen, heb ik van mijn lichaam een gezond gewicht, goede gezondheid, hormoonbalans en energie teruggekregen.

Ik heb geleerd dat ik niet hoef te eten om gelukkig te zijn. Ik weet nu dat ik goed moet eten om gezond, fit en energiek te zijn.

Na ongeveer 1 jaar had ik een gezond BMI bereikt en wist ik dat ik dit nooit meer zou gaan opgeven. Het was mijn levensstijl geworden. Van de vrouw die altijd achter haar jongens aan sjokte ben ik de moeder geworden die ze met gemak voorbij rent.

Doordat ik zoveel vragen kreeg over hoe ik het voor elkaar had gekregen om van die veel te zware en ongezonde vrouw naar de vrouw te gaan die ik nu ben besloot ik om dat wat ik heb geleerd te gaan delen. Ik ben gaan studeren, want de juiste kennis is belangrijk.

Met al mijn opgedane kennis, opleidingen en eigen ervaringen inspireer en begeleid ik vrouwen zoals jij en ik om weer lekkerder in hun vel en kleding te zitten. Zodat ze gezond, fit en krachtig worden, waardoor ze weer gaan stralen en genieten van alles wat het leven ze te bieden heeft. Mijn kennis deel ik met je omdat ik het belangrijk vind dat je zelf leert hoe je goed voor jezelf en iedereen die je lief is kan zorgen. Ik leer je hoe je kiest vanuit hoe jij je wil voelen, in welke situatie dan ook.

Uit eigen ervaring kan ik je zeggen dat het een bevrijding is en dat gun ik iedereen. En hoe gaaf is het als wij vrouwen die weer kunnen doorgeven aan iedereen die ons lief is. Welke waardevolle kennis we dan door kunnen geven aan onze kinderen, zodat zij het weer door mogen geven aan hun kinderen … Maar ik weet ook dat veranderen lastig is, wat je doormaakt en wat je nodig hebt om op te staan en door te gaan.

Heb je nu last van je gewicht, baal je van je buik, de kilo’s, ben je vaak moe, futloos, ben je moedeloos geworden door alle dieten die je al hebt gevolgd en/of heb je last van hormonale schommelingen, dan kan ik je helpen om dit te gaan doorbreken. Dit doen we niet door pleisters te plakken, maar door de oorzaak aan te pakken.

Wil jij dit, neem dan contact met mij op. Dan gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen zodat je je ideale gewicht gaat bereiken en behouden en weer lekkerder in je vel en kleding zit.

claudia vesters hormonen