Trainer/ coach Martine Sturm

Martine SturmMartine Sturm hormoonfactor trainer
Leefstijl- en Vitaliteitscoach
Deilsedijk 17
4158 CD DEIL

www.martinesturm.nl
info@martinesturm.nl
06-36536770

Leefstijl-en Vitaliteitscoach voor vrouwen, hormoonfactor trainer, hormoonanalyse, voedingsadvies, EMB bloedtest, stresscoach, 1 op 1 coaching

Voor wie?

In mijn praktijk begeleid ik vrouwen en help ik ze om een switch te maken van standje overleven naar LEVEN! Naar meer energie, rust en vitaliteit!

Jij bent met zoveel dingen bezig in je leven, dat je vergeet echt naar jezelf te kijken totdat je merkt dat je hoofdpijn krijgt of steeds slechter slaapt. Misschien heb je overgewicht, huidproblemen, darmproblemen of ervaar je andere lichamelijke (hormonale) ongemakken zoals bijvoorbeeld PCOS of PMS en is er tot nu toe geen duidelijke oorzaak gevonden voor jouw klachten?  Ik help jou graag om deze (hormonale) disbalansen op te sporen, te begrijpen en te herstellen naar een opgewekte JIJ die lekker in haar vel zit!

Mijn aanpak

Om ervoor te zorgen dat jij je echt vitaler en energieker gaat voelen, is het belangrijk om naar jou als geheel persoon te kijken. Mentaal, emotioneel en lichamelijk. Ik werk vanuit een holistische inslag waarbij de pijlers; zingeving, voeding, beweging, ontspanning, slaap, verbinding en eigen regie centraal staan. Jouw leven in balans, het een hangt samen met het ander.

Met oprechte aandacht, advies op maat en onder meer met behulp van een EMB bloedtest en hormoonanamnese help ik je naar een vitale en energieke JIJ!

Wil jij meer inzicht in jouw gezondheid en wil je weten wat jouw lichaam jou te vertellen heeft? Bel mij gerust op 06-36536770 of via het contactformulier op mijn website voor het inplannen van een gratis telefonisch (of via video) kennismakingsgesprek. We bespreken dan jouw klachten en mijn aanpak en uiteraard beslis jij dan of ik je mag begeleiden naar een vitale en energieke JIJ!  Ik ontmoet jou in ieder geval graag!