Trainer/ coach Wendy Huijbers

Wendy Huijbers
Wendy Huijbers
Schijndelseweg 60
5283 AE Boxtel
06-11233972
Gewichts-, Hormoonfactor- & Stresscoach

Mijn naam is Wendy Huijbers en ik bied vrouwen 1-op-1 coaching op het gebied van voeding, hormonen en stress, zodat zij zich weer één voelen met zichzelf.

Mijn succesverhaal

Sinds augustus 2017 ben ik zelf 23 kilo afgevallen. Vooral in het begin ging het heel erg goed. Toen ik begin november van datzelfde jaar met een bijnieruitputting (burn-out) thuis kwam te zitten van mijn werk verschoof mijn focus van afvallen naar het verkrijgen van meer energie. Toch wilde ik de nieuwe leefstijl niet kwijtraken. Ook al viel ik niet snel meer af, ik wist de leefstijl toch te behouden en zat langzaam maar zeker steeds beter in mijn vel. Ik heb niet alleen de gezonde leefstijl gecreëerd die bij mij past, maar ben ook mijn burn-out als een nieuw mens te boven gekomen. Vanuit die ervaring is het mijn missie geworden om jou te helpen bij hormonale problemen, stressreductie en bij gewichtsverlies, om zo een mooie toekomst tegemoet te gaan waarin jij jezelf weer volledig omarmt.

Voor jou!

Wat je van mij als coach kunt verwachten? Natuurlijk dat je je hulpvraag in vertrouwen bij mij neer kunt leggen. Ik stuur je een korte vragenlijst toe zodat ik ons gesprek kan voorbereiden. Tijdens ons eerste gesprek maken we persoonlijk kennis met elkaar. Daarna komen we tot de kern van jouw probleem, waarna ik je kan adviseren in vervolgstappen. Samen maken we een plan dat bij jou als uniek persoon past. Het is een plan dat voor jou goed voelt en waarmee je zeker vooruitgang gaat boeken, mits je over de juiste motivatie beschikt. Jij gaat toch voor die gezonde leefstijl, stressreductie, hormonen die in balans zijn?

Wil je meer weten over mijn begeleiding of aanbod? Ik nodig je graag uit om contact met mij op te nemen via 06-11233972 of mail naar info@n-door.nl.

Ik hoor graag van je.