Trainer/ coach Klaartje Lambach-Snel

Snel in balans
Klaartje Lambach-SnelKlaartje Lambach-Snel hormoonfactor trainer coach
Noorderenk 32
7437 VR Bathmen
06-40463739 of 0570-865874

info@snel-inbalans.nl
www.snel-inbalans.nl

Coaching, Hormoon analyse, Voedingsadvies, Learnshops, Mad Foodcamp

Over Klaartje

Sport, coaching en mensen hebben me altijd geïnteresseerd. Sinds de start van Snel in Balans in 2013 volg ik mijn passie en adviseer ik je graag over jouw hormonale balans/lifestyle.

Wil jij af van chronische klachten? Neem dan het heft in eigen hand en raak snel in balans!

klaartje lambach-snel

Of heb je last van andere klachten, waardoor je uit balans bent? Dan heb je vast de huisarts al bezocht en bloed geprikt. Meten is immers weten. Als de bloeduitslag afwijkend is, zal de huisarts medicatie voorschrijven of doorverwijzen naar een specialist. Maar soms blijkt er niets mis te zijn met jouw bloedwaardes. Je bent opgelucht, er is niets aan de hand. Maar toch, je blijft uit balans. Dat kan.

Je kunt allerlei symptomen van een hormonale disbalans hebben, zonder dat dit uit een bloedtest naar voren komt. De test is soms niet uitgebreid genoeg en daarnaast kunnen de gemeten bloedwaardes toch net binnen de referentiewaardes vallen. Maar wat is jouw waarde? Hormonale disbalansen zijn ontzettend goed te herkennen aan bijbehorende klachten. Samengevat; de hormoonfactor focust zich op symptomen.

Zijn je hormonen uit balans en wil je hier op een natuurlijke manier aan werken? Dat kan. Als trainer hormoonfactor adviseer ik je graag. Omdat iedereen anders is, stem ik graag met je af waar jouw persoonlijke behoefte ligt, passend bij jouw situatie. Ik werk dus niet met een standaard advies, maar adviseer op maat.

Kijk op mijn website www.snel-inbalans.nl voor meer informatie of neem contact met mij op!

Groetjes,
Klaartje Lambach-Snel

klaartje-snel hormoonfactor trainer coach