Trainer/ coach Teus Vink

Ortho-hormoonfactor-praktijk
Teus VinkTeus Vink hormoonfactor trainer coach
Ohmweg 57G
2952 BD  Alblasserdam
06-30358880

info@ortho-hormoonfactorpraktijk.com
www.ortho-hormoonfactorpraktijk.com
www.facebook.com/groups/1510996405875557/

Ortho-hormoonfactor consulent, Hormoonfactor lifestyle coach, Orthomoleculair gewichtsconsulent, Voedingsadviseur, Adviseur gezondheidsmanagement bedrijfsmedewerkers.

Kampt u met vage klachten, andere gezondheidsproblemen en leeft u een stressvol bestaan? Lijdt u aan chronische vermoeidheid, slaapstoornissen, gebrek aan vitaliteit of heeft u een burn-out? Zijn het problemen met over- of juist ondergewicht of diabetes? Gebruikt u medicijnen, heeft u een zware operatie achter de rug of anderszins een trauma opgedaan? Komt u op uw werk in aanraking met schadelijke of giftige stoffen? Grote kans dat uw hormoonbalans ontregeld is geraakt! Maak daarom een afspraak voor een hormoonbalans-check!

Symptomen verdwijnen alleen dan definitief als de échte oorzaak is achterhaald en bij de bron wordt aangepakt. En dat is nu precies waar de hormoonfactor-aanpak voor staat!

Met mijn vakkennis en ervaring plus de protocollen en tools zoals vitaliteitsprogramma’s die tot uw beschikking staan kan ik veel voor u betekenen op weg naar een energieker en vitaler leven.

Ook voor bedrijven

Behalve voor particulieren verleen ik deze diensten ook aan bedrijven en instellingen, met speciale vitaliteitsprogramma’s voor groepen. De ervaring leert dat activiteiten in collegiaal verband ook de teamspirit op de werkvloer bevordert. Daarnaast is het voordeel voor de werkgever: een lager ziekteverzuim en dus lagere ziektekosten, fitter personeel dat alerter is en sneller reageert waardoor de kans op bedrijfsongevallen als gevolg van onoplettendheid of onachtzaamheid afneemt. En last but not least, een hogere productiviteit met hetzelfde aantal medewerkers!

Heeft uw onderneming een bedrijfskantine en wilt u weten of het aanbod gezonder gemaakt kan worden? Laat u dan adviseren, ik kan in samenspraak met u aangeven welke verbeteringen mogelijk zijn tevens aansluiten op het hormoonfactor-vitaliteitsplan voor uw medewerkers die hieraan deelnemen.

De ortho-hormoonfactorpraktijk voorkomt nazorg door voorzorg!

teus-vink hormoonfactor trainer coach