Trainer/ coach Jolande Velgersdijk

Jolande Velgersdijkjolande velgersdijk trainer hormoonfactor coach
Victor van Vrieslandstraat 4
2025 LS HAARLEM

www.jolandevelgersdijk.nl
hormoonbalans@jolandevelgersdijk.nl
06 16 954 331

Hormoon analyse / Voedingsadvies / Coaching / Homeopathie

 

HORMOONBALANS

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de manier waarop lichaam en geest op verstoringen reageren: een wond die geneest; je ontzettend ziek voelen en twee dagen later je niet meer kunnen voorstellen hoe dat voelde; intens verdrietig zijn en korte tijd later weer vol enthousiasme en energie iets gaan doen; je helemaal geven in een wedstrijd, compleet leeg zijn en een paar uur later op een feest staan swingen; totaal uitgeteld ’s avonds in slaap vallen en de volgende morgen weer ‘fris en fruitig’ opstaan. Steeds weer vindt het individu een balans. Onze hormonen spelen hierbij een belangrijke rol.

Soms is er wat extra nodig om een optimale balans te vinden. Dan lukt het het lichaam niet om op korte termijn weer te herstellen. Er is te veel verstoord of, wat we vaker zien, te lang achter elkaar verstoord.

VERMOEID, GESTREST, SLAAPPROBLEMEN, FYSIEK NIET LEKKER IN JE VEL ZITTEN

De druk van de 24-uurs economie, deadlines, werk, gezin, vrienden, studie, verenigingsleven, de snelle happen, toevoegingen in voeding uit pakjes en zakjes, vervuiling in de lucht, het vraagt allemaal nogal wat ons. Ons hormonale systeem kan te ver uit balans raken.

Om te voorkomen dat je klachten chronisch worden, zal je daar aandacht aan moeten besteden. Om je balans weer terug te krijgen, werken we bij het herstellen van de hormoonbalans aan drie pijlers: Voeding, Beweging en Ontspanning.

Aan de hand van je klachten en vooral ook je doel, wordt een behandelplan opgesteld. Tijdens de intake nemen we je huidige situatie door: je klachten, je mogelijkheden, de dingen die je goed doet en datgene waar je naar streeft. Op basis daarvan werken we een verandertraject uit. Er kunnen best quick wins zijn, maar het gaat er over het algemeen vooral om dat je toewerkt naar een andere levensstijl. Eén waarin gezonde voeding, regelmatig bewegen en voldoende rust een belangrijke rol spelen.

WEER NAAR EEN OPTIMALE HORMOONBALANS?

Ben je bereid te gaan voor een goede balans en wil je daar begeleiding bij, neem dan contact met me op. Ook als je eerst meer informatie wil, nodig ik je van harte uit om me te mailen of te bellen.

Mail naar hormoonbalans@jolandevelgersdijk.nl of bel met nummer 06 1695 4331

Jolande Velgersdijjk