hormoonfactor ervaringen

Menstruatie weer een beetje normaal

Iris: “Mijn acne is weg en mijn menstruatie cyclus is eindelijk weer een beetje normaal. Lang leven goede, vitale voeding en eten wat bij je past!”

 

Ik ben op mijn 17e er achter gekomen dat ik PCOS heb; ik had geen menstruatie meer en mijn gezicht zat vol met ontstekingen. Ook had ik last van stemmingswisselingen. De dokter zei dat ik de pil moest slikken, maar door het te veel verwisselen van pil raakte mijn hormonen juist nog meer uit balans en werd mijn acne juist erger!

Mede door de boeken van Ralph maar ook door het artikel op de site van De hormoonfactor bleef ik hoop houden. Ik kon zelf namelijk heel veel doen aan mijn PCOS klachten.

Ik ging de oorzaak aanpakken, in plaats van de symptomen onderdrukken. Hoe?

  • Ik heb mijn eetpatroon veranderd, alle snelle suikers geschrapt en vervangen voor traag opneembare koolhydraat bronnen.

Ik werd vaste klant van de EkoPlaza, en een creatieve en vrolijke keukenprinses. Ik geniet nu van courgetti, boekweit pannenkoekjes, teffbrood en noem maar op. Ook ben ik mijn lever gaan versterken met Mariadistel en heb ik het advies van Ralph om minder stressvolle sporten te beoefenen, goed opgevolgd. Daarnaast ben ik magnesium en vitamine D gaan suppleren. Alle adviezen hebben mij echt geholpen om mijn hormonen weer in balans te brengen. Ik kan weer genieten van alle mooie dingen in het leven! Mijn acne is weg en mijn menstruatie cyclus is eindelijk weer een beetje normaal. Lang leven goede, vitale voeding en eten wat bij je past!

Overzicht hormoonfactor ervaringen

(2stemmen, gemiddeld: 5,00 van de 5)

Loading...

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op

gratis hormoontest

Gratis test!

Meld je aan voor de zelftest en kijk welke hormonen bij jou uit balans zijn. 

-> Meld je aan

Direct aan de slag

Wij stappen in op de plek waar jij op dit moment staat. Zelf aan de slag met onze boeken? Online begeleiding van ons? Of liever 1 op 1 afspreken met een collega van Ralph in de buurt?

-> Bekijk onze producten

opleiding trainer hormoonfactor

Opleiding Trainer Hormoonfactor

Wil jij in 10 dagen alles weten over hormonen en hoe je het hormoonsysteem kan beïnvloeden met leefstijlaanpassingen?

-> Lees hier meer

Gezonder ontbijten? Haal het glutenvrije broodje van YAM!

YAM desem

Gezonde kant en klaar maaltijden? Probeer het met KOOC!

kooc

Mijn favoriete producten met korting? Probeer JouwBox!

jouwbox