Menstruatie weer een beetje normaal

Auteur: Hormoonfactor

Iris: “Mijn acne is weg en mijn menstruatie cyclus is eindelijk weer een beetje normaal. Lang leven goede, vitale voeding en eten wat bij je past!”

 

Ik ben op mijn 17e er achter gekomen dat ik PCOS heb; ik had geen menstruatie meer en mijn gezicht zat vol met ontstekingen. Ook had ik last van stemmingswisselingen. De dokter zei dat ik de pil moest slikken, maar door het te veel verwisselen van pil raakte mijn hormonen juist nog meer uit balans en werd mijn acne juist erger!

Mede door de boeken van Ralph maar ook door het artikel op de site van De hormoonfactor bleef ik hoop houden. Ik kon zelf namelijk heel veel doen aan mijn PCOS klachten.

Ik ging de oorzaak aanpakken, in plaats van de symptomen onderdrukken. Hoe?

  • Ik heb mijn eetpatroon veranderd, alle snelle suikers geschrapt en vervangen voor traag opneembare koolhydraat bronnen.

Ik werd vaste klant van de EkoPlaza, en een creatieve en vrolijke keukenprinses. Ik geniet nu van courgetti, boekweit pannenkoekjes, teffbrood en noem maar op. Ook ben ik mijn lever gaan versterken met Mariadistel en heb ik het advies van Ralph om minder stressvolle sporten te beoefenen, goed opgevolgd. Daarnaast ben ik magnesium en vitamine D gaan suppleren. Alle adviezen hebben mij echt geholpen om mijn hormonen weer in balans te brengen. Ik kan weer genieten van alle mooie dingen in het leven! Mijn acne is weg en mijn menstruatie cyclus is eindelijk weer een beetje normaal. Lang leven goede, vitale voeding en eten wat bij je past!

Overzicht hormoonfactor ervaringen

Over de schrijver

Dit zijn ingezonden teksten geschreven door cliënten, volgers of recensisten ter inspiratie en verduidelijking van het concept 'de hormoonfactor'.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties