Trainer/ coach Marloes van Beek

Marloes van BeekMarloes van Beek
Kompas – naar een energieker leven
Getfertweg 21A
7512 BA Enschede

www.marloesvanbeek.nl
info@marloesvanbeek.nl
06 27 306 011

Hormoonanalyse – Plan van aanpak Food Mind Move – Boodschappencoach – Workshops

Wil jij ook een energieker leven en je lekker gezond voelen? Heb je al veel geprobeerd om dit te bereiken maar zonder resultaat? Dan is een Hormoonfactor Trainer wellicht iets voor jou. Wanneer je hormonen niet in balans zijn dan kan dit ervoor zorgen dat je niet lekker in je vel zit.

Om je gezond en vitaal te voelen is het nodig dat onder andere je hormoonhuishouding in balans is. Naast een goed werkend zenuwstelsel zorgt een goed werkend hormoonstelsel er voor dat het lichaam optimaal kan functioneren. Verschillende factoren hebben invloed op de werking en de samenwerking van deze stelsels. Bijvoorbeeld voeding, stress en beweging. Maar ook stoffen die in verzorgingsproducten voorkomen of in plastics kunnen de hormoonhuishouding verstoren. Waar ik mij als Trainer Hormoonfactor op richt, is de leefstijl van de cliënt door deze zo compleet mogelijk in beeld te brengen en op basis daarvan de cliënt te coachen op leefstijlverandering daar waar nodig en gewenst, afhankelijk van de hulpvraag.

Aan de hand van coachgesprekken, voedings- en bewegingsadviezen, streef ik naar een bewustwording bij jou ten aanzien van deze thema’s en hoe jij zelf hierin de regie kan pakken zodat jij je beter in je lijf gaat voelen.