Darmproblemen

Auteur: Hormoonfactor

Wilma Terburg: “na twee weken namen mijn dagelijkse pijnklachten al af. Nu na een maand zijn alle problemen en pijnen met 90% afgenomen.”

Ik ben een vrouw van 52 met problemen als diabetes type 2, darmkolieken, PDS, allergieën en alle darmproblemen die je kunt bedenken. Na 15 jaar dokteren, operaties als gevolg van endometriose, ziekenhuisbezoek, haptonomie, pijnpoli’s, pijnstillers en een eindeloze zoektocht naar verbetering heb ik nu het juiste medicijn gevonden.

Eind 2013 kreeg ik te maken met de bijverschijnselen van medicijnen, waardoor ik de keus heb gemaakt om te stoppen met die overvolle medicijnkast.

Conclusie: Een cold turkey met alle gevolgen van dien. Ik ben aan het Googelen gegaan en kwam uit bij allerlei info, onder ander van Ralph Moorman. Zijn verhaal gaat over gezond eten, bewegen en stressbeperking. Ik besloot drastisch mijn leven te beteren en moest hieraan geloven. De knop moest om.

Wat heb ik gedaan?

  1. Ik heb mijn keukenkast omgetoverd van schadelijke producten naar biologische en gezonde producten.
  2. Alle lightproducten de deur uit.
  3. Twee maal per week bewegen.

Het resultaat: na twee weken namen mijn dagelijkse pijnklachten al af. Nu na een maand zijn alle problemen en pijnen met 90% afgenomen. Een bloeddruk van een meid van 18, 114/70. Mijn suiker is drastisch naar beneden, 6.1, en ik ben ervan overtuigd dat ik binnenkort mijn diabetes vaarwel kan zeggen.

Dit alles maakt dat ik mij energieker en opgewekter voel, mijn huid ziet er top uit én geen stress ervaar! Er gaat een wereld voor je open. En als je je goed voelt komen de mooie dingen vanzelf naar je toe, dat straal je uit. Heb nu sinds een maand mijn eigen onderneming en het loopt als een trein.

Ik start elke dag met groene smoothies en dit 3 x maal daags. Toevoegingen als hennepzaden, gojibessen, chiazaad, rauwe cacao, lijnzaad, bijenpollen en spirulina gaan hierin mee. Gezonde biologische creatieve maaltijden, alles wokken of rauw. Voor mij geen gluten en lactose meer. In één woord geweldig! Mijn man is nu halverwege het proces maar zal ook door mijn  motivatie in een later stadium helemaal hierin mee gaan, daar ben ik van overtuigd.

Over de schrijver

Dit zijn ingezonden teksten geschreven door cliënten, volgers of recensisten ter inspiratie en verduidelijking van het concept 'de hormoonfactor'.

hormonen in balans e-book

Gratis e-book!

Maar liefst 69 pagina's: + hormoon test + 18 lekkere recepten + 10 gezonde dagschema's (tevens aanmelding voor mijn nieuwsbrief).

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in onze privacy verklaring

Your data is safe with us

Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties