Trainer/ coach Mirte Blokker

Mirte Blokkermirte blokker
Wodanstraat 4-1
1076 CC  Amsterdam
+31 208943391

Lightlifecoach.nl
Mirte@lightlifecoach.nl

Light life coach, Stress Counselor, Hormoonanalyse, Voedingsadvies, Boodschappen coach

Light life
Niet alleen op reis maak ik er een sport van om zo min mogelijk bagage mee te nemen, deze metafoor pas ik tevens toe op de reis door het leven.

Gedurende ons leven vullen we ons rugzakje met bagage. Goede en slechte ervaringen, levenslessen, herinneringen. En we hebben de neiging dat allemaal maar met ons mee te dragen, waardoor ons rugzakje onnodig zwaar wordt. Samen met jou nemen we we je rugzakje eens goed onder de loep. Wat hoort daar in, wat laat je achter en wat verdient een mooi plekje in de kast, maar hoeft niet dagelijks gedragen te worden, waardoor je wat lichter door het leven kunt reizen.

Dit geldt uiteraard ook voor de kilootjes teveel die we meezeulen. Dit wordt vaak veroorzaakt door een verstoorde hormoonbalans.
Door middel van een uitgebeide hormoonanalyse breng ik jouw eventuele disbalansen aan het licht. Ik leer je hoe je je boodschappenmandje wat lichter kunt vullen en welke voeding voor jou licht verteerbaar is.
Door letterlijk lichter te gaan leven, verdwijnt overgewicht vaak als sneeuw door de zon.

Online coaching
Om mijn eigen leven zo licht mogelijk te houden, reis ik veel. Wanneer ik op reis ben, gaat mijn werk gewoon door en coach ik online Met een videoverbinding via skype, messenger, whatapp of facetime kunnen we overal ter wereld face to face met elkaar spreken. Dit heeft een aantal voordelen. Het geeft vrijheid, scheelt reistijd en kosten, maar daarnaast kun je ook je eigen vertrouwde omgeving kiezen. Zowel mijn cliënten, als ikzelf ervaren dit als een bijzonder prettige werkwijze.