Veelgestelde vragen

 

Is deze methode voor jong en oud?

Op alle leeftijden zijn hormonen belangrijk en kunnen winsten behaald worden door een gezonde leefstijl.

Kan ik volgens jouw programma leven als ik een ziekte heb?

Dit gaat altijd in samenspraak met jouw medisch specialist. Wij geven alleen advies op het gebied van leefstijl.

Schrijven jullie suppletie en medicijnen voor?

Wij specialiseren ons in de relatie tussen leefstijl en hormonen. Medicatie wordt alleen voorgeschreven door een arts en specifieke suppletie door een orthomoleculair specialist.

Waar kan ik mijn bloed laten testen?

Bij de lichtere klachten die niet medisch gerelateerd zijn is het kijken naar symptomen en het doen van ons basisprogramma vaak voldoende. Bij ernstige klachten die mogelijk medisch gerelateerd zijn verwijzen wij je graag door naar een medisch specialist (huisarts of natuurarts). Zij kunnen indien nodig bloedtesten afnemen.

Ik heb de boeken gelezen. Wat bieden jullie nog meer aan?

Je kan 12 weken online begeleidt worden met ons begeleidingsprogramma ‘Het zijn je hormonen’. Daarnaast kan je contact opnemen met een hormoonfactor coach bij jou in de buurt.

Geef je ook lezingen?

Door het hele land word ik gevraagd voor lezingen en workshops over hormonen en voeding. Houd de nieuwsbrief goed in de gaten.

Waar kan ik met mijn vakinhoudelijke vraag terecht?

Vakinhoudelijke vragen graag onder een passend artikel plaatsen. Onze collega Gerda van Dijk (www.primabalans.nl), is o.a. Orthomoleculair therapeut, BrainQ-therapeut én heeft Medische basiskennis, zal jou van een antwoord voorzien.

Gezonder ontbijten? Haal het glutenvrije broodje van YAM!

Gezonde kant en klaar maaltijden? Probeer het met KOOC!