Trainer/ coach Joan Piersma

Joan Piersmajoan piersma hormoonfactor trainer coach
Graaf Adolfstraat 35H
8606 BT Sneek

www.joanpiersma.nl
info@joanpiersma.nl
06-42367686

 

Diensten: trainer hormoonfactor; voedingsadvies; boodschappencoach; samenwerking met personal trainer; gezondheidscoaching en massagetherapie

De invloed van voeding op ons dagelijks leven en onze gezondheid is meer en meer onderwerp van gesprek. Dit zien we terug in de hoeveelheid kookprogramma’s, talkshows, tijdschriften en boeken die uitkomen rond een thema op voedingsgebied. Hoe komt dat? We ervaren dat voeding ertoe doet. Dat we reageren op voedingsmiddelen en dat we er ons beter of minder goed bij voelen. Het aanbod voedingsmiddelen neemt toe, er is veel keus. En wat is dan de juiste keus? Hoe weet je dat je je eigen gezondheid ondersteunt? Terwijl de voorlichting over voeding niet altijd even eenduidig is?

Als je je lichaam geeft wat het nodig heeft, qua voeding en leefstijl, heb je een gezond gewicht, voel je je fit, energiek en opgewekt. Simpel toch? Helaas niet.  Overgewicht en welvaartsziekten nemen toe en worden jammer genoeg als normaal ervaren of als iets waar niets aan te doen is. En lijdt je hier niet aan dan heb je misschien vage klachten, voel je je niet zo fit als je zou willen, ervaar je misschien stress, heb je huid- of darmklachten. Allemaal klachten die samenhangen met je eetpatroon en leefstijl.

Als hormoontrainer kan ik je bijstaan bij een verandering van je leefstijl en voedingspatroon zodat je op weg gaat naar meer gezondheid, energie, fit voelen. We kijken naar je voedingspatroon en klachten en maken een gezamenlijk plan om met kleinere en wat grotere aanpassingen of veranderingen tot een groot succes te komen.

Voel je vrij om vrijblijvend contact met mij op te nemen. In het gesprek kunnen we bespreken wat je klachten zijn en welke weg we kunnen bewandelen.

Op mijn site vind je informatie over hormoonfactor en mijn visie op gezondheid. Je ziet tevens verschillende mogelijkheden die ik je vanuit mijn praktijk aan kan bieden.

www.joanpiersma.nl