Trainer/ coach Francis Vlot-van den Burg

Vitaal outdoorFrancis Vlot van den Burg hormoonfactor trainer coach
Thorbeckelaan 102
3362 JJ Sliedrecht

06-24247259
info@vitaaloutdoor.nl
www.vitaaloutdoor.nl

Vitaliteitscoach, personal trainer, hormoonanalyse , yin-yoga, poweryoga.

Voor wie: Of je nu wat wilt afvallen, uit een burn-out komt of last hebt  van de overgangsverschijnselen. Het Power Vitaal Traject is voor iedereen die meer vitaliteit wilt ervaren.

Mijn aanpak: Aan de hand van een hormoonanalyse krijg je een gericht advies. Daarnaast houdt je de 3 weken een voedingsdagboek bij. Elke week ga je meer hormoonfactorproef eten. Je krijgt een trainingsschema op maat voor jou gemaakt, waar je dient te houden. Elke 3 weken gaan we een level hoger in de training. De personal training kan binnen en buiten zijn. Ik werk veel met kettlebels en gewichten, waarbij full body movements belangrijk zijn.  Het traject is minimaal 3 maanden en tijdens het traject  je mag gratis gebruik maken van de yoga en bootcamp trainingen.

Specialisaties: Naast mijn werk als personal trainer, ben ik yoga docente en bootcamp instructrice. Yoga is een mooie aanvulling om je hormonen in balans te brengen. Per 27 mei 2018 geef ik ook hormoonyoga. Bootcamp geeft een boost aan je groeihormonen en je maakt vitamine D aan omdat het altijd lekker buiten is.