Trainer/ coach Martijn Meerwijk

Krachtzatmartijn meerwijk hormoonfactor trainer coach
Maasdijk 149
4827MA Breda

http://krachtzat.nl/
info@krachtzat.nl
06-31664242

Hormoon Analyse, kennismaking met gericht trainen of thuis trainen, voedingsadvies, Vernieuwend Coachen op levensvraagstukken en burn-out.

Mijn naam is Martijn Meerwijk, 47 jaar oud. Ik heb 17 jaar als militair gewerkt en sinds 8 jaar werk ik bij de reclassering en hou ik toezicht op mensen met een gedragsstoornis of persoonlijkheidsstoornis.

Toen ik de 40 jaar passeerde en geen zware militaire inzet meer had, merkte ik dat mijn humeur, daadkracht, lichaam (nou ja, bijna alles) daalde. De vetopbouw ging echter vooral omhoog.

Om het tij te keren ging ik lange afstanden lopen met als piek de ultratrail op de Zugspitze in Duitsland. Het resultaat was echter teleurstellend. Behalve dat ik veel kilometers kon hardlopen ging ik op de andere vlakken niet vooruit, eerder achteruit.

Vanuit gevoel ben ik mij gaan richten op crossfit en krachttraining. Dat gaf al heel wat meer positief resultaat. Ondertussen startte ik een coachingspraktijk (www.krachtzat.nl), mede gericht op vitaliteit en sport. Ook gebruik ik daarin Vernieuwend Coachen, daarbij ontdoet de cliënt zich van overbodige of schadelijke gedragspatronen. Door het geleerde op mijzelf toe te passen heb ik mijn vitaliteit en kwaliteit van leven weten te vergroten. Die kennis en ervaring deel ik graag. Ik krijg energie en ervaar trots door te mogen ondersteunen of te mogen gidsen in het proces van inzicht verkrijgen, voor jezelf leren opkomen, juiste keuzes maken en het hervinden van je eigen kracht en balans.