Trainer/ coach Astrid Kempink

Voeding en zo AaltenAstrid Kempink hormoonfactor trainer coach
Dijkstraat 44
7121 EV Aalten

www.voedingenzoaalten.nl
info@voedingenzoaalten.nl
06-534 20 925

Hormoonanalyse, personal training (werk samen met een personal trainer), voedingsadvies, boodschappencoach, yogadocent, ontspanningsmasseur

Ben jij je klachten ook zo beu?

Gefeliciteerd! Dan ben jij er vast aan toe om het heft in eigen handen te nemen! Eczeem, darmklachten, hooikoorts, menstruatieklachten, overgangsklachten, stress, burnout enz. : allemaal klachten waarbij Voeding en zo Aalten je kan helpen. Samen op weg naar een nieuwe, blijvende, gezonde leefstijl. Dit kan zowel op individueel niveau als groepsgewijs.

Kom je voor persoonlijke begeleiding, dan kijken we welke hormonen uit balans zijn en hoe we dit positief kunnen beïnvloeden. We kijken naar mogelijkheden op voedingsgebied, kijken hoe we meer ontspanning in je leven kunnen brengen (stressbeperking) en wat de mogelijkheden op het gebied van bewegen zijn.
Samen stellen we een plan van aanpak op.

Wil je graag de support en inbreng van meerdere mensen, dan is een groepsgewijze cursus wellicht iets voor jou. In 10 bijeenkomsten behandelen we allerlei onderwerpen zoals: wat zijn hormonen en wat doen ze in het lichaam, insulineresistentie, voorbeelden van hormonale problemen, overgangsklachten enz. Na afloop van iedere bijeenkomst is het mogelijk een training te volgen bij een personal trainer (bij Voeding en zo Aalten).

Yoga

Bij Yoga en zo Aalten (zelfde locatie als Voeding en zo Aalten) is het ook mogelijk yogalessen te volgen. Van actieve Poweryoga, tot de meditatieve Yin yoga. Van zwangerschapsyoga tot rustige Hatha. Er is dus altijd een passende vorm voor jou. Kijk eens op www.yogaenzoaalten.nl voor meer informatie.

Massages

Naast yoga kun je ook massages boeken voor nog meer ontspanning! Ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage, Hotstone massage, warm waterkussenmassage en Aromatouch techniek. Kijk op www.yogaenzoaalten.nl voor meer informatie.

Infrarood sauna

Kun jij je beter ontspannen in een sauna? Dan is een infrarood sauna misschien iets voor jou. Dringt tot diep in je lichaam door. Tussendoor koud afspoelen en weer opwarmen in de sauna! Kijk op www.yogaenzoaalten.nl voor meer informatie.