Ralph Moorman biedt een viertal diensten waarmee hij jou graag wilt helpen. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar: info@ralphmoorman.com

Ralph’s CV / Ralph’s perskit

Levensmiddelenadviseur

Ralph Moorman adviseert bedrijven om hun product/ assortiment gezonder te maken. Veel producenten van levensmiddelen en supermarkten merken dat de markt aan het veranderen is en dat er steeds meer consumenten gezondheidsbewust leven. Deze consumentengroep stelt hogere eisen dan wettelijk is vastgelegd en wat door de huidige keurmerken wordt aanbevolen. Ralph is goed op de hoogte van deze trend. Hij kan ingehuurd worden om levensmiddel(en) onder de loep te nemen, mee te denken over verbeteringen en om te adviseren bij nieuwe concepten, receptuur en technologie. Tijdens een lezing inspireert Ralph medewerkers over de kansen die er liggen om deze “nieuwe” doelgroep te bedienen.

Bedrijfsadviseur vitaliteit

Een gezonde levensstijl brengt meer energie, een betere concentratie en een positieve minste met zich mee, met een hogere productiviteit als gevolg. Veel directies zijn al tot deze conclusie gekomen en maken gebruik van Ralph’s gezondheidsplan, waarin voeding in bedrijfskantines, beweging tijdens de werkdag en het beperken van stress worden meegenomen.

Jacques Parson, Kappé International: “Doordat ik zo tevreden ben over mijn samenwerking, krijgen alle personeelsleden 2 boeken van Ralph cadeau en zal Ralph op kantoor persoonlijk langskomen voor een aantal seminars om mijn personeel tips te geven omtrent een gezonde leefstijl op het werk.”

Spreker

Ralph geeft (tailormade) trainingen, lezingen en workshops.

  • Hormoonfactor programma: Deze lezing is gebaseerd op zijn bestseller ‘De hormoonfactor’ en gaat over de belangrijke factor van hormonen op je gezondheid. Met de juiste voeding, de juiste manier van bewegen en het beperken van stress kun je jouw hormonen weer in balans krijgen.
  • Levensmiddelen en gezond boodschappen doen: Deze lezing is gebaseerd op zijn studie Levensmiddelentechnologie en zijn boek ‘De boodschappencoach’. Ralph legt uit waarom je bepaalde levensmiddelen in de supermarkt beter wel en niet kunt kopen en gaat daarbij ook in op de misleidingen van de producent en geborgen gevaren in het product.
  • Schoonheid van binnenuit: Er is een ontelbare hoeveelheid aan chemische huidverzorgingsproducten op de markt die je hormonale balans verstoren. Ralph behandelt op welke natuurlijke manieren je je huid kunt verzorgen. Want: komt schoonheid niet van binnenuit?
  • Vitaal op het werk: Werkstress, onregelmatige werktijden, slechte bedrijfscatering, zittend werk en het staren naar je beeldscherm maken het niet makkelijk om vol energie te werken. Ralph legt uit welke hormonen hierdoor uit balans raken en hoe je deze hormonen via de juiste voeding, de juiste manier van bewegen en het beperken van stress weer in balans kunt krijgen.

Annika Heerekop, FNV Zorg & Welzijn: Ralph maakt het op een hele prettige en duidelijke manier duidelijk wat de relatie is tussen levensstijl, voeding, hormonen en gerelateerde klachten. Zijn presentatie is inspirerend en toegankelijk voor zowel de gezonde-voeding-junkies als voor mensen die tot nu toe niet stil hadden gestaan bij voeding en de relatie tot lichamelijke klachten. Voor onze doelgroep (medewerkers in onregelmatige dienst) paste hij zijn verhaal zodanig aan dat de luisteraars ook aan de slag konden met praktische voedingstips en adviezen voor nachtwerkers.

Personal trainer/ coach

Ralph werkt een aantal uren per week 1 op 1 en 1 op 2 als personal trainer en coach. Tijdens het kennismakingsgesprek geeft Ralph ook hormonaal advies aan de hand van een uitgebreide vragenlijst/ anamnese. Na dit gesprek kun je 10 sessies van elk 1 uur inplannen. Iedere sessie bestaat uit een fitnesstraining, waarbij ook zeker aandacht gegeven wordt aan de twee andere onderwerpen: voeding en stressbeperking. Deze trainingen zijn ideaal voor mensen die moeite hebben om gemotiveerd te blijven, een stok achter de deur nodig hebben, zicht  prettiger voelen bij 1 op 1 advies in plaats van in groepsverband.

Wil je meer informatie over bovenstaande diensten? Stuur dan een mail naar: info@ralphmoorman.com

ralph moorman

Ralph Moorman